If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 33 1.7 16v Permanent 4 на колегата Stranger65
Колеги нека цитираме един от най големите икономисти та нашето време Маркс Цената е тази , на която нещо се купи в даденият момент , а тя се определя от пазара , а мисля че сички знаем ,пазара на 33 как върви а че е красавица колата спор няма
Колеги нека цитираме един от най големите икономисти та нашето време Маркс Цената е тази , на която нещо се купи в даденият момент , а тя се определя от пазара , а мисля че сички знаем ,пазара на 33 как върви а че е красавица колата спор няма
Ми аз не държа да я продам, а и не виждам смисъл от коментари в такъв стил. Те няма да ме променят. Ти би ли взел кола за 2000лв, и да трябва да и подмениш всичко описано от мен? А икономисте Марксисте. А и Маркс вече не отиде ли в небитието та го цитираш
Не искам да се зайждам казах си мнението че ти е много хубава колата просто не обевяваш цена , какво значи ти може да се искушиш и на 7 хиляди лева просот призовам за разумност защото тук има много запалени алфисти дето от залъка ще си дадът набитите пари никога не може да си ги върнеш А относно небитието доста вилики хора са там ,но ги цитират все още
Колега, ти наистина ли мислиш, че тези работи ще се избият при продажбата. Всичко,което си правил е хубаво,личи си, че колата е подържана,но нищо повече,това са си консумативи и немисля, че трябва да е определящо за цената. Цената е определя от модела, състоянието на колата,годините и това колко е безрасъден копувача Не ме разбирай погрешно,колата наистина е бонбон!
Ne съм го написал с тази цел. Но ако сметнеш ще видиш, че се получава доста повече в пари, време, нерви ако я вземеш и трябва да смениш всичко това.
Ne съм го написал с тази цел. Но ако сметнеш ще видиш, че се получава доста повече в пари, време, нерви ако я вземеш и трябва да смениш всичко това.
Повярвай,аз може би най-добре от всички знам какво излиза това в цифри, но пак казва,че ако се смята по начина който казваш... сметката никога не излиза... а и това са си консумативи, а консумативите всеки един собственик си ги поема. Немисля, това че колата е обслужена трябва да завишава цената, защото може да има 2 пъти по-хубава кола,но необслужена ( няма нужда от обслужване) и ще кажеш,че тя трябва да е по-евтина? Аз така разбрах поста ти,коагато написа какво е сменяно.
Повярвай,аз може би най-добре от всички знам какво излиза това в цифри, но пак казва,че ако се смята по начина който казваш... сметката никога не излиза... а и това са си консумативи, а консумативите всеки един собственик си ги поема. Немисля, това че колата е обслужена трябва да завишава цената, защото може да има 2 пъти по-хубава кола,но необслужена ( няма нужда от обслужване) и ще кажеш,че тя трябва да е по-евтина? Аз така разбрах поста ти,коагато написа какво е сменяно.
Всеки си го разбира по своему. Аз просто написах какво е сменено за да разберат интересуващите се какво купуват евентуално и какви пари и нерви ще си спестят впоследствие за да си направят сметките. А ако на някого или на мен не ми изнася - сделка просто няма да има
Last edited by Stranger65; d.m.y г., 11:19.
Основание: грешка
Всеки си го разбира по своему. Аз просто написах какво е сменено за да разберат интересуващите се какво купуват евентуално и какви пари и нерви ще си спестят впоследствие за да си направят сметките. А ако на някого или на мен не ми изнася - сделка просто няма да има
Прав си колега , не може една поддържана кола от един модел да струва колкото кочина от същия модел ! Само ,че и колегите са прави понеже пазара на 33 е такъв , код да си говорим 33 си остава неуценена кола ! А всично вложено в нея си остава затворено и така или инъче не може да си го върнеш , общо взето това я прави не продаваема освен ако не се принмириш с фактите и я дадеш за символична сума !
Ето даречем аз в моята съм вложил окуло 2 бона това значи ако река да я продам да и искъм 3500-4000 лв е да но не няма кой да ги даде тея пари за тая кола това я прави вечно моя щото няма да я дам за 1500 лв !
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Хайде сега на тези части които си сменил намали цените с 50-60% събери ги и опитай пак с цена за колата! Не разбрах от къде тръгна спора с цени и продажба в тема за представяне на автомобил, м/у другото какво и е за представяне не видях, обикновена 33 на преклонна възраст. И сте прави и не сте, поддръжката на колата определя цената, но не се изтъкват подменените части и консумативи- основна грешка на българския пазар, а цялостното състояние на колата. Но нали сме си клавиатурници та поне да си говорим за нещо. Със здраве да си я караш и да не ти създава много ядове( че 33 без ядове не е 33)
Хайде сега на тези части които си сменил намали цените с 50-60% събери ги и опитай пак с цена за колата! Не разбрах от къде тръгна спора с цени и продажба в тема за представяне на автомобил, м/у другото какво и е за представяне не видях, обикновена 33 на преклонна възраст. И сте прави и не сте, поддръжката на колата определя цената, но не се изтъкват подменените части и консумативи- основна грешка на българския пазар, а цялостното състояние на колата. Но нали сме си клавиатурници та поне да си говорим за нещо. Със здраве да си я караш и да не ти създава много ядове( че 33 без ядове не е 33)
Ми в ядовете е чара - оправяш един, кефиш се и докато се кефиш идва друг. И отново .....
Колко бих дал да те изкуша не е важно ,щом ги нямам. Освен това ,колкото и да е гледана колата , това не може да се избие при продажба! Това се опитвам да обясня и аз на един приятел дето има Сивик '92... Да колата е от нова на баща му , стои в гараж и се чисти след всяко изкарване. На 105 хиляди реални км. е ,ама НЕ МОЖЕ да и вземе 8 хиляди на колкото веднъж я оцени той. Няма кой да ги даде ,освен някой луд манияк на точно тоя модел ,току що ударил 6-ца от тотото...
Ако имам пари бол и 10 бона бих ти дал щото ми слабост колата... По-добре да седи при теб поне добре я гледаш... Че съм виждал 33-ки попаднали у диви селски тунери , дето направо лошо ми става като ги видя. Иначе живор и здраве наесен може и мен да ме приемете в сектата с някоя по-обикновена 33-ка. Стига да се намери нещо читаво... Айде със здраве...
Тая тема из начало си е за коша.Моята е с перфектен мотор(Зилата да каже).Не е търкаляна,всичко и работи и почвам с подобренията,а който иска да изчислява:Задни амортисьори Виктор-260 евро.Предни Монрое рефлекс,последната модификация,много яки и тропа по дупките като голфче 1,но държат много здраво пътя,нови гуми,СД ново с всички екстри,включително и Блу-ту,касетофон Панасоник,последно поколение,всичко това вързано с един Паяк 4х80 + 120 вата за буфер.Това по старата система РМС.Плюс говорители,дето вече няма как да си ги сложиш в една 33.Системата е аранжирана от сина ми,регистриран във форума като..,Абе няма да ви кажа и модератор на клуб Аудиокар БГ.Седалките ми са от 145 и има общи подобрения по инсталацията. Нов катализатор и гърнета за 645 евро по фактура.Новия генератор от 145 допълва картината.Ако изчислиме всичко това,цената ще е над 4000 лева.Аз обаче знам,че за тая цена всеки разумен човек ще си купи много по- добра.Така,че е вечно моя либоФ.
Най-разумното е да я подаря за една символична трицифрена сума на някое навито хлапе,което няма да я унищожи,а ще я обича.Зилата е попаднал на такъв дърт пръдльо и кара такава кола.
Така,че темата е за коша.Ако ще я продава-да я продава,ако не си има раздел купува-продава.Там да отлежава и да не се занимаваме с глупости.
Мисля си и за друго!Наказваме членове на форума и за много по- малко!
Comment